közlemény Szombathely
2014. január 18. 10:36

A két rezsihuszár eladósítja az országunkat és városunkat

A két szombathelyi rezsihuszár, Hende Csaba és Puskás Tivadar ma mellüket döngetve jelentik be, hogy a szombathelyi és az összes többi magyar adófizető átvállalta városunk adósságállományát.

Nyilván azt nem teszik hozzá, hogy az adósság nem tűnt el, és nem is alakult át, csupán kreatív könyveléssel az állam átteszi egyik zsebéből a másikba. Ettől még az adófizetőknek ezt is le kell törleszteniük.

Azt sem mondják el - megtesszük tehát mi helyettük -, mekkora árat fizet városunk az adósságkonszolidációért: Hende és Puskás gazdájuk, Orbán Viktor kezébe adták városunk önállóságát és függetlenségét, ugyanis már évek óta sokkal kevesebből gazdálkodik Szombathely annak ellenére, hogy egy főre vetítve mi vagyunk az ország egyik legnagyobb adófizetői. Az Orbán-kormány (Hende és Puskás közreműködésével) évente több milliárd forint adóbevételtől fosztja meg városunkat!

Hende és Puskás annak az Orbán Viktornak szolgáltatták ki városunkat, aki korábban még az oroszellenes hozzáállását és a magyar függetlenséget hangoztatta, azonban a Paks bővítését szolgáló 3000 milliárd forintos hitelfelvételével orosz gyarmattá tette hazánkat, Magyarországot.

Minden egyes szombathelyi adóssága így ettől a héttől kezdve 300.000 forinttal növekedik;  Orbán hitelfelvétele az egész városra vetítve nettó 24 milliárd forinttal növeli meg a magyar államadósságot... és a kamatokról még nem is beszéltünk.

Orbán, Hende és Puskás nem adnak, hanem elvesznek. Minden egyes tettükért felelni fognak!

MSZP Szombathelyi Szervezete és Frakciója