mszp.hu | Belföld | közlemény időközi választás
2014. november 19. 12:07

A kétharmad lebontása lehetővé tenné az állami földlenyúlások kivizsgálását is

A bíróság döntése után joggal keseredhetnek el a kishantosi állattartók, de ez nem a bíróságok, hanem az aljas pályázati rendszer hibája.

A törvényt eredetileg a helyben termelő gazdák földhöz juttatásával indokolta a Fidesz. Ehhez képest Kishantoson is éppen a helyben termelő gazdákat sikerült megfosztani a földjüktől, a szántókat megkaparintó fideszes haverok örömére.

Az állami pályáztatás a korrupt kormányzat legnyilvánvalóbb lenyúlása, mert már a feltételrendszert is úgy alakították ki, hogy annak adják a földet, akinek akarják, az értékelő pontszámok 40 százalékát „pofára” osztják ki.

Kishantos a korrupt kormányzat, a nemzeti vagyon lenyúlására szerveződött Orbán-rendszer egyik szimbóluma. Annak a kétharmados maffiaállamnak, amely a lopás törvényesítésével addig szívja el Magyarország erőforrásait, szabadságát, kreativitását és pénzét, ameddig csak teheti.

A korrupt kormányzat által törvényesített lopásnak a hét végén, Újpesten véget lehet vetni. A kétharmad lebontása után rövidesen lehetővé válik a korrupciós ügyek kivizsgálása, hiszen megvannak azok a szervek, amelyek kivizsgálhatnák ezeket az ügyeket.

Gőgös Zoltán,
elnökhelyettes, országgyűlési képviselő