mszp.hu
2016. augusztus 02. 17:52

A király meztelen!

Egy tollvonással törölték az autópályák felbővítését, a "Modern Városok Program" közlekedésfejlesztési (írásos megállapodásokban tett) ígéreteivel együtt.

Azt senki nem gondolhatja komolyan, hogy amikor az ígéreteket tették, nem tudták, ezekre nem lesz pénz. Ezekre sem! Tudták, de aláírták számos várossal a fejlesztési megállapodásokat, ünnepeltették magukat az ígéretek fényeiben. Most mindenkinek látnia kell, nincs pénz.

Nem más prioritások szerint költenek, nincs. Semmi másra, csak a haverok kifizetésére. Nem jut az egészségügyre, nem jut az oktatásra, nem jut a bérfejlesztésre és nem jut a közlekedésfejlesztésre sem. A KIRÁLY MEZTELEN - ÉS HAZUG! Ami pénz még akad, az kell az új és még újabb, sorban álló haverok kifizetésére, mert ettől függ a hatalom fenntartása.

Kérdezhetnénk az országgyűlési képviselőket, Simon Róbert Balázst és Kara Ákost, hogy mit tettek, de felesleges. Ők nem azért vannak ott, hogy az ország második legfontosabb gazdasági övezetének (nem ők hozták létre) érdekeiért dolgozzanak.

Azért vannak ott, mert kellően gondolkodásmentesek, erkölcsi aggodalmak nélkül, engedelmesen nyomják a gombot, amikor kell, és reménykednek abban, hogy ők is sorra kerülnek a haverok között, és felcsipegethetik a lehulló morzsákat.
Mindenki másnak csak a meztelen király látványa marad. Kinek, meddig elég ez a látvány?

Amíg Európa részei vagyunk, reménykedhetünk, hogy van határa a fosztogatásnak. A király irányt mutat kifelé Európából. Legalább ezt ne higgyük el neki! Nincs pompázatos ruhája! A király meztelen!