mszp.hu | Belföld
2022. január 26. 18:28

A klímaváltozás korunk egyik legfajsúlyosabb problémája

A klímaváltozás korunk egyik legfajsúlyosabb problémája
A klímaváltozás korunk egyik legfajsúlyosabb problémája, aminek a megoldását nem lehet tovább halogatni!

Cselekednünk kell!

A cselekvésből pedig Magyarország kormányának is ki kell vennie a részét!

Az április 3-án megválasztott országgyűlési képviselőknek tenniük kell a közös jövönkért, gyermekeink és unokáink jövőjéért. Én a következő ciklusban is dolgozni fogok egy zöldebb, élhetőbb Magyarországért, ezért kérdés nélkül aláírtam a Greenpeace Magyarország Klímaválasztás 2022 nyilatkozatát.

Ebben vállaltam, hogy képviselővé választásom esetén minden helyzetben figyelembe fogom venni a klíma- és természetvédelmi szempontokat, és döntéseimet a legfrissebb tudományos ajánlásokat figyelembe véve fogom meghozni.

Elkötelezettek vagyunk a nyilatkozatban található 7 pont, a klímavédelem mellett, ezért arra buzdítottam a Magyar Szocialista Párt azon politikusait, akik az egységes ellenzék jelöltjei az országgyűlési választáson, hogy aláíróként csatlakozzanak a nyilatkozathoz.

A kormányváltás után mi nem a Fideszéhez hasonló romboló politikát fogunk folytatni, ami nem törődik a saját zsebén és érdekein kívül semmivel. Mi meg fogjuk védeni hazánk értékeit, fel fogjuk karolni az elesetteket és igazságot fogunk tenni!

Kapcsolódó párttagok