mszp.hu | Belföld | Budapest tarlós istván
2018. november 14. 11:30

A kormány a fővárosiak sorsa iránti érdeklődést színleli

Az MSZP szerint a kormány a fővárosiak sorsa iránti érdeklődést színlelné a budapesti közfejlesztési tanács tervezett felállításával.
Horváth Csaba, az ellenzéki párt budapesti képviselője a Fővárosi Közgyűlés szerdai ülése előtt tartott sajtótájékoztatón úgy fogalmazott, "párttanács" alakul Budapesten, amihez Tarlós István "bábfőpolgármesterként asszisztál".
    
Az MSZP politikusa szerint a kabinetet kizárólag a fővárosiak pénze érdekli. Ezt mutatja az is, hogy a kabinet úgy költött már most 129 milliárd forintot, budapesti lakosonként átlagosan 75 ezer forintot a Városliget beépítésére, hogy azzal a fővárosiak 75-80 százaléka nem ért egyet - mondta.
    
Horváth Csaba szólt arról is, szerintük a kormány a jövő évi önkormányzati választások előtt több tízmilliárd forintot akar elkölteni olyan beruházások tanulmányaira, amelyekből "garantáltan nem lesz semmi a közeljövőben".
    
 
Szaniszló Sándor, az MSZP másik budapesti képviselője a sajtótájékoztatón a budapesti sírhelyek újraváltási költségeinek felére csökkentését sürgette.
 

Zugló segít

2022-07-18 13:25

Kapcsolódó párttagok