A kormány átadta Magyarország szuverenitását a Fidesz-közeli off-shore cégeknek!

A kormány átadta Magyarország szuverenitását a Fidesz-közeli off-shore cégeknek!
A kormány – miközben Brüsszellel riogat – lemondott az ország szuverenitásáról a haveri off-shore cégek javára, mivel gyakorlatilag kontroll nélkül az off-shore cégek döntenek arról, hogy ki kaphat letelepedési engedélyt, útlevelet és a hozzá tartozó kedvezményeket. A magyar állami szervek ehhez csak asszisztálnak!
A fideszesek gazdagodása már mindenki számára látszik, hisz a helikopterrel röpködő Rogán Antal a szemünk előtt urizál a kötvényes off-shore bizniszből szerzett extraprofitból. Orbán azt mondta, új egység jött létre, látjuk: új helikopteres egység! 
 
A Magyar Nemzet legutóbbi cikkéből kiderült: a haveri off-shore cégek már hitelre is lehetővé teszik a letelepedési engedély megszerzését. Vagyis a kormány és az off-shore cégek saját üzleti érdekükben immár könnyített finanszírozással is kiárusíthatják Magyarország szuverenitását és biztonságát!
 
A kormány már eddig is 16 ezer – azaz egy kisvárosnyi – gazdasági bevándorlót, köztük bűnözőket csábított Magyarországra a letelepedési kötvényekkel, miközben 17 milliárd forintért folytattak bevándorlás-ellenes kampányt!
 
Az MSZP szerint Magyarország szuverenitásával, a magyar emberek biztonságával tilos üzletelni! Ennek megakadályozására törvényjavaslatot nyújtottunk be a letelepedési kötvénynek nevezett fideszes betelepítések felszámolására, a közvetítő off-shore cégek nyilvános elszámoltatására, és a cégek hasznának 75 százalékos megadóztatására. Ezt a javaslatot a héten az Országgyűlés Gazdasági Bizottságának fideszes többsége leszavazta! Ez ismét azt bizonyítja, hogy sok rejtegetnivalójuk van az ügyben! Ezt nem hagyjuk annyiban, folytatjuk a harcot a fideszes off-shore mutyi ellen!
 
MSZP