fmh.hu/mszp.hu
2012. július 17. 09:34

A kormány eddigi mérlege Fejér megyei politikusok szemszögéből

Ma a mindennapi megélhetést is nehezen lehet előteremteni és több millió honfitársunknak ételre sem telik.

Persze magyarázható ez a világgazdasági válsággal, a felelőtlen hitelfelvételekkel, de leginkább azzal, hogy nem tesz a kormány semmit ezekért az emberekért - fejtegette Horváth András országgyűlési képviselő, az MSZP megyei elnöke.

Most a Fidesznek kétharmados többsége van, egyre drágább államot épít, a nagy ellátó rendszereket (társadalombiztosítás, egészségügy, oktatás) a korszerűsítés helyett inkább az 1930-as évek ellátási színvonalára süllyeszti vissza!

A Fideszes fiúk 2012-ben balról előztek bennünket, hogy megkaparintsák, a szavazókat, azóta azonban bizonyítják, hogy egy ízig-vérig jobb oldali politikát hajtanak végre. Az új munkatörvénykönyvet a 20-as évek gyárosai is megirigyelhetnék, hiszen minden jogot elvettek a dolgozóktól, amit az elmúlt húsz évben kiharcoltak maguknak. A magánnyugdíj pénztárak államosításával pedig elvették a dolgozó emberek megtakarításait, amit szó szerint eljátszottak a tőzsdén (MOL részvények).

A Fidesz közeli oligarchákat hatalmas vagyonokhoz juttatják. (Földbérletek, állami megrendelések.) Államosították az egészségügyet, és ahelyett, hogy racionalizálták volna az ellátást, inkább megvágták az intézmények költségvetését, tehát rontották az ellátás színvonalát. Ma a beteg nem tudja mit ír fel neki az orvos, hiszen csak hatóanyag van a recepten.

A teljes cikket a következő linken olvashatják el:
http://www.fmh.hu/hirek/20120717_fejer_megyei_politikusok_kormany