mszp.hu | Belföld | útdíj
2015. január 30. 12:26

A kormány keresztülnéz a Győr-Moson-Sopron megyei fideszes politikusokon

Súlytalanná váltak a Fideszben Győr-Moson-Sopron megye országgyűlési képviselői és a fideszes polgármesterek is. 

Az új szabályozás értelmében fizetőssé vált  a Győr városát érintő útszakaszok közül az M1 autópálya Győrt elkerülő (M19 autóút és 85. sz. főút közötti) szakasza és az M19 autóút M1 autópálya és 1. sz. főút közötti szakasza, valamint a mosonmagyaróvári elkerülő útszakaszok is.

Ez az útdíj azonban nem más, mint a korrupt Orbán-kormány öncélú, dupla pénzbehajtása. Hiszen az autósok eddig is fizettek: a benzin árába épített adóval. Álságos a megyematrica-rendszer is, mivel ez is azt jelenti, hogy ami eddig ingyenes volt, azért most fizetni kell!

Az MSZP Győr-Moson-Sopron megyei politikusai tiltakoznak az új útdíjfizetési rendszer ellen, egyben felszólítjuk az összes fideszes politikust, így Borkai Zsoltot, Győr polgármesterét, dr. Árvay Istvánt, Mosonmagyaróvár polgármesterét, Széles Sándort, Győr-Moson-Sopron megye kormánymegbízottját, valamint Németh Zoltánt, a megyei közgyűlés elnökét, hogy határozottan lépjenek fel a kormány pénzbehajtása ellen!

Amennyiben nem tesznek semmit, vagy ha egyszerűen csak keresztülnéznek rajtuk a kormányban, az azt jelenti, hogy alkalmatlanok arra, hogy a Győr-Moson-Sopron megyei lakosok érdekeit képviseljék!

 

Győr, 2015. január 30.

MSZP GYMS Megyei Területi Szövetsége

MSZP Győr és Környéke Szervezete