mszp.hu | Belföld | Honvédelem
2016. november 16. 16:43

A kormány vállaljon garanciát a Honvéd Egészségpénztár károsultjainak kifizetésére!

Úgy tűnik, nem volt hiábavaló az MSZP másfél éve tartó küzdelme az egészségpénztári megtakarításaikat elveszítő katonák, honvédségi, rendvédelmi és nemzetbiztonsági dolgozók érdekében. A károsultak ugyanis ígéretet kaptak a kártalanításra az urizáló fideszes elittől – garanciát viszont sajnos még nem.
Az MSZP szerint nem szabad tovább hitegetni a megkárosított embereket, ezért határozati javaslatban kezdeményezzük, a kormány vállaljon garanciát és fizesse ki minden érintett számára a kártalanítást legkésőbb 2017. január 31-ig!

A kifizetésnek eddig sem volt semmilyen törvényi akadálya, az kizárólag politikai akaraton múlt. Az urizáló fideszes elit másfél éve halogatja a kártalanítást, és most is csak a kifizetés lehetőségéről beszélnek, mely a nyilatkozatok alapján további másfél évig fog tartani. Garanciát viszont egyelőre nem adnak a kifizetésre.

Az MSZP szerint ez nem folytatódhat, a kormánynak azonnal cselekednie kell!

MSZP

Mandur László búcsúztató

Tisztelt Gyászoló Család! Tisztelt Mindnyájan, akik eljöttetek elkísérni Mandur Lászlót utolsó útjára, és persze megszólítom azokat is, akik innen távol, de lélekben hasonló szomorúsággal és megrendüléssel búcsúznak Lacitól!
2020-10-28 16:53