mszp.hu | Belföld | fizetés közlemény munkavállalók
2017. szeptember 12. 15:24

Orbán Viktor aljasul lenyúlta 150 ezer közszférában dolgozó ember pénzét. A kormányfő személyesen döntött arról, hogy a közszférában dolgozók bérkompenzációjából 900 millió forintot elvesz. Olyan emberek pénzét nyúlta le Orbán, akik már 8 éve nem kaptak semmilyen fizetésemelést és emiatt – miközben az államnak dolgoznak – napi szinten nélkülöznek.
Ez az orbánizmus: egy élősködő, cinikus hatalom, amely rendszert csinál abból, hogy a saját dolgozóit is meglopja. Néhány napja a szociális munkások bérpótlékából nyúltak le 90 millió forintot és egy bicikliversenyre költötték. De lopnak mindenkitől: a gyermekétkeztetéssel például azt játsszák, hogy az év közben megítélt milliárdokkal egész évben dicsekszik a Fidesz, majd év végén suttyomban visszaveszik a pénzt és a fideszes önkormányzatoknak adják.

A közszférában dolgozók csak akkor lesznek rendesen megfizetve, ha a Botka-kormány leváltja a Fideszt. Ez az ajánlata Botka Lászlónak minden állami alkalmazott számára 2018-tól.

MSZP

Mandur László búcsúztató

Tisztelt Gyászoló Család! Tisztelt Mindnyájan, akik eljöttetek elkísérni Mandur Lászlót utolsó útjára, és persze megszólítom azokat is, akik innen távol, de lélekben hasonló szomorúsággal és megrendüléssel búcsúznak Lacitól!
2020-10-28 16:53