A maffiakormány tisztázza Welsz gyanús halálának körülményeit! - Reagálás Selmeczi Gabriellára

Selmeczi Gabriella csúnya öngólt lőtt, amikor az ország önrendelkezésének feladásával vádolta a korábbi baloldali kormányokat.

Magyarország orosz pénzügyi megszállásának tervét ugyanis épp Orbán Viktor írta alá Putyinnal, amikor 10 milliárd euró hitel felvételével minden magyar család nyakába egymillió forint devizaadósságot tett, hazánkat pedig az orosz energiagyarmatok sorába taszította.

Az azeri baltás gyilkost kiadó, Kelet felé ácsingózó Fidesz-kormány inkább Welsz Tamás gyanús halálának körülményeit tisztázza, és adjon garanciát, hogy nem manipulálja azokat a bizonyítékokat, amelyeket Welsz élete utolsó perceiben a hatóságoknak átadott. Selmeczi Gabriella egyébként is jobban tenné, ha hallgatna, mivel 3000 milliárd forint nyugdíjvagyon ellopása után nem nagyon ildomos vádaskodni.

Orbán Viktornak pedig azért kellene vitáznia, mert a magyar emberek egyenes válaszokat várnak arra, hogyan nyúlhatta le az országba olcsón behozott földgáz százmilliárdos hasznát fideszes offshore cégeken keresztül az a Garancsi István, aki a kormányfő bizalmasa és házi pénztárnoka, s hogyan válhatott Mészáros Lőrinc egyszerű felcsúti gázszerelőből Magyarország 88. leggazdagabb milliárdosává.

Az embereknek elegük van az őket elszegényítő, stadionépítő, rendőrautós maffiakormányból, ezért Orbán Viktort és társait április 6-án el fogják zavarni.