2011. március 16. 15:52

A márciusi szelek orkánerővel pusztítják a köztársaságot!

Az új alkotmánytervezet leépíti a köztársaságot és előkészíti a királyságot.

Ez a rendszer csak fajtiszta alkalmazottakkal kíván dolgozni. Jelszavuk, HAZUDJ- HAZUDJ- HAZUDJ, mert a fülkeforradalmárok felhatalmazást adtak rá. Sőt arra is felhatalmaztak, hogy bólogató, tapsoló statisztákat vegyen a kormány kis pénzért.

Mondta Halmi József, megyei frakcióvezető sajtótájékoztatóján, aki mellett dr. Boros László megyei alelnök, a 12 pont mai aktualitásait feszegette.

 Tegnap a Pilvax közben az MSZP vendége volt Martin Shultz, az Európai Parlament szocialista frakciójának német vezetője, aki szintén megerősítette Európa másként értelmezi a sajtószabadságot, mint nemzetünk kormánya.

Az Európai Parlamenti bírálatok nem Magyarországnak, és a népnek szólnak, hanem a kormányt és Orbán Viktort bírálják.

 A médiatörvényt Európa is elfogadhatatlannak tartja!

 Nem a kormány feladata a sajtó ellenőrzése, a sajtó feladata a kormány ellenőrzése. Kormányunk fordtva ül a lovon, de mikor veszi már észre. - mondta a megyei alelnök.

 Felelős kormányt kívánt a nemzet magának, de hogyan is várhatnánk el egy felelőtlen ellenzéktől, a felelős kormányzást.

 A törvény előtti egyenlőséget továbbra is kívánjuk!

Erős a gyanú arra, hogy a magyar ügyészség politikai befolyásolás alá került, a rendőrség és a független bíróság intézményének függetlenségét kívánjuk fenntartani!

 A nemzeti bank függetlenségének megőrzése ma is fontos eszme! Tiltakozunk az ellen, hogy az elnökét és magát a bankot politikai támadásnak tegyék ki!

 EGYENLŐSÉG - SZABADSÁG -TESTVÉRISÉG!

Ma is ez a nemzet szabadsága!