A nemzetbiztonsági szolgálatok nem válhatnak a Fidesz gyűlöletpropagandájának eszközévé!

A nemzetbiztonsági szolgálatok nem válhatnak a Fidesz gyűlöletpropagandájának eszközévé!
Orbán Viktor mai rádióinterjújában előadott összeesküvés elmélete nem más, mint a civil szervezetek és a kormánykritikus közéleti szereplők elleni újabb támadás hangulati megalapozása. A banánköztársaságokra jellemző stílusban nyilatkozó miniszterelnök azt állította, hogy ehhez a támadáshoz a nemzetbiztonsági szolgálatokat is fel akarja használni.
Számtalanszor felszólítottuk a kormányt, hogy amennyiben a civil szervezetek részéről vannak Magyarország nemzetbiztonságának aláásására irányuló törekvések, azokat tárják a Nemzetbiztonsági bizottság elé. A kormány évek óta lejárató kampányt folytat a civil szervezetekkel szemben, de még soha egyetlen vád tekintetében sem szolgáltak bizonyítékokkal!
 
Felszólítjuk Orbán Viktort és kormányát, hogy hagyjon fel a rágalomhadjárattal, és ne rángassa bele a nemzetbiztonsági szolgálatokat politikai játszmájába! Ez a felelőtlen magatartás ugyanis nemcsak a demokratikus elveket sérti, de hosszú távon a nemzetbiztonsági szolgálatok szakszerű működését és ezáltal Magyarország biztonságát is veszélyezteti.
 
Molnár Zsolt,
a Nemzetbiztonsági bizottság elnöke

Kapcsolódó párttagok