mszp.hu | Belföld
2019. augusztus 23. 19:17

A rezsiátverős megalázó szavazatvásárlással szemben az MSZP 30%-kal alacsonyabb rezsiárat ígér a választóknak!

A rezsiátverős megalázó szavazatvásárlással szemben az MSZP 30%-kal alacsonyabb rezsiárat ígér a választóknak!
Évente sokszor 10.000 forinttal károsít meg minden magyar embert a Fidesz a 30%-kal a piaci ár felett beszedett rezsidíjakkal, most 90.000 forint lopásból 9.000 forintért vásárolnának szavazatokat. Az MSZP 30%-kal alacsonyabb rezsiárakat ígér a választóknak.
Augusztus 24-én elindul a szükséges ajánlóívek gyűjtése. A Fidesz az átverős „rezsicsökkentéssel” kirabolt nyugdíjasoktól próbálna szavazatokat vásárolni, míg az MSZP 30%-kal olcsóbb rezsiárakat ígér a választóknak – ismertette dr. Tóth Bertalan az MSZP képviselője kérdésre válaszolva az MSZP kampánynyitóján.
 
„Felháborító, hogy az elmúlt években pontosan, számszerűen kimutatható módon a magyar emberek többet fizetnek az energiáért, mint amennyiért azt a magyar állam beszerzi. Erről több kutatás, tanulmány is készült, szakértők is megerősítették!” – kezdte válaszát a pártelnök. „Ezért javasoltuk mi már többször is azt, hogy átlagfogyasztásig minimum 30%-kal csökkenjenek a rezsidíjak! Közel 90.000 forintot húznak ki évente minden magyar zsebéből!” – tette hozzá.
 
A folyamatos lopás közepette, ehhez képest most adnának a nyugdíjasoknak 3x3000 forintot. A választók felé „ez maga a pofátlanság!” – tolmácsolta a népharagot a párt frakcióvezetője.
 
„Mi most is azt követeljük, hogy ne utalványt kapjanak a nyugdíjasok, hanem tessék annyiért adni az energiát a magyar fogyasztóknak, amennyiért azt beszerzi a magyar állam és ne nyerészkedjen a Fidesz a magyar fogyasztókon, a magyar családokon!” – ismertette a Szocialista Párt jelentősen kedvezőbb rezsiprogramját dr. Tóth Bertalan, a Magyar Szocialista Párt elnöke, országgyűlési frakcióvezetője.
 

Kapcsolódó párttagok