mszp.hu | Belföld
2018. január 24. 15:30

A Stop Soros csak egy újabb, többmilliárdos hazugság

A Stop Soros csak egy újabb, többmilliárdos hazugság
A fideszes európai parlamenti képviselők megszavaztak egy olyan javaslatot, amellyel az Orbán-kormányt is felszólítják a menekülteket támogató civil szervezetekkel való együttműködésre. Ezek után milyen következményekkel kell szembe néznie Deutsch Tamásnak? Nem mehet majd a schengeni határ 8 kilométeres körzetébe?

Ez egy újabb bizonyíték arra, hogy ugyanúgy hazudik a Fidesz a Stop Soros csomaggal kapcsolatban, mint ahogy hazudott az 1300 menekült befogadásáról.

Már 2013-ban elfogadták a Fidesz Migrációs Stratégiáját, amelyben kimondják, hogy támogatják a migránsokat segítő önkénteseket és civil szervezeteket valamint „a magyar lakosság befogadó szemléletét ösztönző programok, felvilágosító kampányok szervezését.”

Ez alapján mintegy 150 millió forinttal támogatta és jelenleg is támogatja az Orbán-kormány a Soros Györgyhöz kötődő szervezeteket.

Ezek után akkor miről is szól a Stop Soros javaslat? Csak egyetlen célja van ezzel a Fidesznek, hogy a tavalyi 29 milliárdos „sorosozó” kampányhoz hasonlóan idén is rengeteg pénzt költsön a hazug gyűlöletkampányára.

Az új reklámokat már látjuk a tévében, már pörögnek az újabb milliárdok, miközben a Fidesz, most már nyakig ül a saját hazugságaiban.

Mesterházy Attila, a Külügyi bizottság tagja

Kapcsolódó párttagok