2012. március 29. 08:46

A szocialisták az Orbán-kormány leváltásáért

A szélsőjobboldallal „összekacsintva” a Fidesz csődbe vitte az országot. A gazdaság romokban van, szétverik a demokrácia intézményrendszereit. Az utolsó közösségszervező erőt, az önkormányzatokat is ellehetetlenítik.

Minden törvény az indokolatlan mértékű centralizációról, államosításról, a hatalomkoncentrációról szól. Drámai mértékű pénzkivonás van az élet minden területéről. Konzervatív mázzal öntenek le minden kérdést.

Kiszolgáltatott helyzetben van a lakosság nagy része. Lemondanak a létminimum alatt élő 4 millió emberről, a vidéken élőkről.

Az MSZP széleskörű összefogásra törekszik, politikai és szakmai alternatívát kíván támasztani az Orbán-kormánnyal szemben.

Az MSZP nélkül 2014-ben elképzelhetetlen az Orbán rendszer leváltása. A szocialisták kritikusan, önkritikusan tekintenek az elmúlt időszak kormányzásaira. Arra törekszünk, hogy visszaszerezzük a lakosság bizalmát.

A hétvégi kongresszus és az ezt megelőző felmenő rendszerű területi értékelő, tervező fórumok, a tisztújítás  azt mutatják, hogy a Szocialista Párt a 2010-es választás utáni helyzetet követően kezdi visszaszerezni a lakosság bizalmát.

A kongresszus után „Párbeszéd a nemzetért” szakmai fórumsorozatot tervezünk Heves megyében is.

Arra kérjük a lakosságot, mondjanak véleményt a helyi ügyekről. Munkahelyteremtésről, foglalkoztatási kérdésekről, oktatásról, szociális kérdésekről, az embereket érintő legfontosabb feladatokról.

A Heves megyében élő emberek érdekében széleskörű összefogásra törekszünk, ezt képviseli 14 megyei küldöttünk is a szombati kongresszuson.



Hiesz György,
gyöngyösi frakcióvezető                  

Dr. Sós Tamás,
országgyűlési képviselő