mszp.hu | Belföld
2019. augusztus 12. 19:44

Abban hiszünk, hogy a fiataloknak olyan körülményeket kell biztosítani, amelyekkel a hazájukban is esélyük lehet egy jobb életre

Abban hiszünk, hogy a fiataloknak olyan körülményeket kell biztosítani, amelyekkel a hazájukban is esélyük lehet egy jobb életre
Mindannyian annak örülnénk, ha a fiataloknak biztonságos jelenük és kiszámítható jövőjük lenne. Minden vezetőnek ezért kellene dolgoznia, azonban Magyarországon azt láthatjuk, hogy az Orbán-kormány évről évre egyre jobban megnehezíti a fiatalok életét.
A mai világnap egyik célja pedig az, hogy ezen a napon nagyobb hangsúlyt kapjanak a fiatalokat érintő problémák.
 
Már nemcsak a munkába álló fiatalok hagyják el hazánkat, hanem már rengetegen menekülnek el a magyar oktatási rendszer elől is külföldre. A fiatalok családalapítását pedig megnehezítik az alacsony fizetések és a hihetetlenül drága lakhatási költségek, amelyek miatt évről évre kevesebb gyermek születik hazánkban.
 
Ezek azok a problémák, amelyekre nem csak a mai napon kell felhívni a figyelmet, ugyanakkor a Fidesz még csak elismerni sem hajlandó a fiatalok előtt álló nehézségek létezését. 
 
Mi, azonban továbbra is abban hiszünk, hogy a fiataloknak olyan körülményeket kell biztosítani, amelyekkel a hazájukban is esélyük lehet egy jobb életre.