Abszurd hazugságok Pharaon ujjlenyomatáról: a Fidesz tovább védi a terroristákkal is üzletelő bűnözőt

Abszurd hazugságok Pharaon ujjlenyomatáról: a Fidesz tovább védi a terroristákkal is üzletelő bűnözőt
Az urizáló fideszelit egy terroristákat is pénzelő bűnözőt engedett Magyarországra, most pedig összevissza hazudozik arról, hogyan adta el saját zsebre Magyarország polgárainak biztonságát.

A Külügyminisztérium és a Belügyminisztérium már annyi mindent hazudott Gaith Pharaon ujjlenyomatáról, hogy ennek csak egy oka lehet: így próbálják leplezni, hogy a fideszes körökkel üzletelő terroristabarát bűnözőt a kormányzat politikai utasítására érdemben nem ellenőrizték. Csak ez adhat magyarázatot arra, hogy a magyar hatóságok bármit elhisznek egy bűnözőnek, és abszurd udvariaskodást tanúsítanak a vízum és a tartózkodási engedély kiadása során.
 
Az MSZP politikusai mindent megtesznek, hogy kiderüljön: ki és milyen okból adott politikai utasítást arra, hogy egy terroristákkal is kapcsolatot tartó, nemzetközi szinten körözött bűnözőt engedjenek be Magyarországra? Ki irányította úgy a magyar állam eszközrendszerét, hogy egy terroristákat is pénzelő csaló Orbán Viktor legbelsőbb köreivel üzletelhessen?
 
Magyarországnak semmilyen haszna nem származott Pharaon beutazásából. A magyar embereknek csak a szégyen maradt és a kiszolgáltatottság.
 
Bizonyos dolgok sohasem évülnek el. Hamarosan eljön az idő, mikor az urizáló fideszes elitnek vállalnia kell a felelősséget azért, hogy egyéni üzleti érdekből eladták Magyarország biztonságát!
 
MSZP
 
Bővebb információ: Demeter Márta országgyűlési képviselő