2012. június 15. 16:35

Adatgyűjtés helyett adománygyűjtés Kispesten

Ha Ön sem ért egyet a Fidesz Nemzeti Konzultációs kampányával, akkor azt javasoljuk, hogy ne a szemétbe dobja ki a kérdőívet, hanem juttassa el azt az MSZP Kispesti Szervezetének Pártirodájára, ahol aktivistáink összegyűjtik és újrahasznosítás céljából leadják a legközelebbi szelektív hulladékgyűjtő telepen. Az így befolyó összeg minden egyes forintját a Kispesten élő és szociálisan hátrányos helyzetű gyermekek étkeztetésére, üdültetésére kívánjuk fordítani. Hogy sok kicsi sokra menjen.

Az MSZP Kispesti Szervezete Önökkel együtt ezzel is szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy az Orbán-kormány csak erre a „konzultációnak” nevezett fideszes propagandára közel egymilliárd forintot költ az adófizetők pénzéből. Miközben honfitársaink milliói kénytelenek a létminimumon élni, senki sem lehet biztos abban, hogy holnap lesz-e még munkahelye, tisztességes megélhetése az Orbán-Matolcsy féle gazdaság-és adópolitika következményeként.

Az MSZP Kispesti Szervezete a kispestiek összefogásával szeretne az egymilliárd forintból megmenteni és hasznosítani, amennyit csak tud, ezért szervez papírgyűjtési akciót egész Kispesten!

A nemzeti konzultációs leveleket legkésőbb 2012. augusztus 20-ig gyűjtjük az MSZP Kispesti Szervezetének Pártirodáján (1195 Budapest, Kossuth Lajos utca 50.), de telefonjelzés alapján aktivistáink személyesen is elmennek a konzultációs kérdőívekért! Telefonszámunk: 282-97-76

Burány Sándor,
országgyűlési képviselő,
az MSZP Kispesti Szervezet elnöke