mszp.hu | Belföld
2020. május 29. 15:56

ADD TOVÁBB! – FELHÍVÁS!

ADD TOVÁBB! – FELHÍVÁS!
Tisztelt Budapestiek!

A koronavírus-járványra készülve sokan feltöltötték háztartásuk élelmiszerkészleteit, néhányan talán túl sokat is vásároltak. Szerencsére a járvány Budapesten nem okozott áruhiányt: a fővárosban minden alapvető élelmiszer vagy higiéniai termék elérhető volt a boltokban és a jövőben sem kell áruhiánytól tartanunk.
 
Fontosnak tartjuk, hogy a megvásárolt élelmiszerek ne végezzék a kukában! Különösen azért, mert sajnos egyre többen vannak, akik számára a mindennapi bevásárlás is komoly nehézséget okoz, akiknek néhány kiló liszt, cukor, konzerv vagy épp száraztészta is nagy segítséget jelent.

Most Ön is segíthet rászoruló embertársain!
 
Az MSZP fővárosi frakciója mozgalmat indít Add tovább! címmel. A célunk, hogy a máshol feleslegessé vált élelmiszereket eljuttassuk a rászoruló budapestieknek. Így egyszerre segíthetünk a nehéz helyzetbe jutott családoknak és élelmiszerek tonnáit menthetjük meg a kidobástól.
 
Ha Ön is úgy gondolja, hogy szívesen segítene és nélkülözni tudja a járvány során vásárolt tartós élelmiszerét vagy higiéniai termékét, kérjük, csatlakozzon, az Add tovább! mozgalomhoz. Mi eljuttatjuk adományát azokhoz, akiknek valóban szükségük van rá!
 
Ha Ön is szívesen részt venne adománygyűjtőként vagy segítene házhoz vivő önkéntesként a szolidaritási akcióban, akkor kérem, jelezze ezt a kezdeményezőknél az [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected] e-mail címeken.

Ha Önnek könnyebb, önkénteseink szívesen házhoz mennek az adományokért. Ebben az esetben is kérjük, jelezze igényét a fenti e-mail címeken!
 
Együttműködő partnereink az adományok célba juttatásában az Oltalom Karitatív Egyesület és a Baptista Integrációs Központ, de számítunk minden olyan, a szegénység ellen küzdő és a rászorulókat megsegítő szervezetre, akik szívesen részt vennének az akcióban!
 
Az Add tovább! mozgalmat Budapest MSZP-s vezetésű kerületei kezdeményezik, de minden önkormányzatot és jóérzésű polgárt megkérünk a közreműködésre.
 
Segítsünk közösen rászoruló társainknak és vegyük elejét a pazarlásnak!

Köszönjük, hogy Ön is segít!
 
Tüttő Kata főpolgármester-helyettes
Dr. Tóth József, a XIII. kerület polgármestere
Őrsi Gergely, a II. kerület polgármestere
Gajda Péter, a XIX. kerület polgármestere
Horváth Csaba, a XIV. kerület polgármestere
 
A sajtótájékoztató az alábbi linken érhető el:
https://youtu.be/HHZx-s8lik8