Áder a Fideszt szolgálja, a Jobbik pedig csak pártérdekből támadja őt

Áder a Fideszt szolgálja, a Jobbik pedig csak pártérdekből támadja őt
Áder János fideszes pártkatona volt, és köztársasági elnökként is az maradt. Ezért írta alá a tanszabadságot csorbító CEU-törvényt és az alkotmányellenesen feles törvénnyé változtatott plakáttörvényt is. Áder a Fidesz pártérdekeit szolgálja.

Ugyanakkor a Jobbiknak eddig semmi baja sem volt Áder Jánossal. Vona Gábor és társai most csak azért haragudnak Áderre, mert a törvény aláírásával nem engedi, hogy a Jobbik olcsó plakáthelyeket kapjon Simicska Lajostól. Vonáék amúgy nemrég még ott feszítettek ünneplőben a pártkatona beiktatásán, sőt Kósa Lajos után maga Volner János gratulált neki „bajtársi” kézfogással.

A kilóra megvehető Fidesszel és Jobbikkal szemben MSZP a közérdeket szolgálja. Nem vettünk részt a fideszes káder János beiktatásán és tiltakoztunk minden, a jogállamisággal ellentétes intézkedésével szemben. Az MSZP a jövőben is ezt a következetességet képviseli: Botka László kormánya 2018-ban egy igazságos választási rendszer keretei között megteremti a tiszta, átlátható és egyenlő feltételekkel folytatott kampányolás lehetőségét és véget vet a milliárdos oligarchák által pénzelt korrupt jobboldali pártok mutyizásra épülő világának.