mszp.hu | Belföld
2021. augusztus 04. 12:24

Áder János ne csak prédikálja a vizet, hanem intézze el, hogy legyen a Velencei-tóban!

Áder János ne csak prédikálja a vizet, hanem intézze el, hogy legyen a Velencei-tóban!
A Velencei-tó kiapadásának ügye bizonyára felkeltette - a magát környezetvédőnek valló - köztársasági elnök figyelmét is. Reméljük, feltűnt neki, hogy mostanában többet kell gyalogolni a vízpartig és a halak sem kapnak annyira, mivel egy jelentős részük víz hiányában elpusztult.

Tekintettel arra, hogy Áder Jánosnak állítólag szívügye a környezetvédelem és természeti értékeink megóvása, arra kérjük, hogy ne csak beszéljen erről, hanem konkrét tettekkel is bizonyítsa ez irányú elkötelezettségét.

Az, hogy hazánk második legnagyobb édesvízi tavából eltűnt a víz 44 százaléka, el kell hogy érje a köztársasági elnök ingerküszöbét. Áder János nem maradhat tétlen azzal kapcsolatban, hogy a Fidesz-kormány semmit sem tesz ennek a környezeti katasztrófának a megakadályozására!

Ha a környezetvédelem képviselete Áder János számára nem csak egy felvett, hamis szerep, akkor itt az idő, hogy a köztársasági elnök a lehető leghatározottabban fellépjen a Fidesz-kormánynál a Velencei-tó megmentése érdekében!

Arról, hogy most mit tesz, vagy mit nem tesz, Áder Jánosnak legkésőbb a szilveszteri koccintásnál el kell számolnia a magyar nép előtt!

MSZP

Bővebb információ: Bihal Dávid, az MSZP elnökségi tagja

Kapcsolódó párttagok