mszp.hu | Belföld
2023. december 22. 08:58

Adományt vitt Gurmai Zita az Oltalom Karitatív Egyesületnek

Az MSZP Nőtagozata adományokat gyűjtött az ünnepek közeledtével az Iványi Gábor vezette Oltalom Karitatív Egyesületnek. Dr. Gurmai Zita, a Nőtagozat elnöke, frakcióvezető-helyettes emlékeztetett arra, hogy az MSZP mindig segítő kezet nyújt a rászorulóknak.

„Közeledik a karácsony, kellemes ünnepeket szeretnék kívánni mindenkinek” – köszöntötte az embereket dr. Gurmai Zita rövid videójában. Az MSZP frakcióvezető-helyettese, a Nőtagozat elnöke az Iványi Gábor által működtetett menedékhelyről küldte jókívánságait. Elmondta, az MSZP politikusai mindig segítő kezet nyújtanak a rászorulóknak, miközben az állam ennek ellenkezőjét teszi.

Jól példázza a kormány hozzáállását a rászorulókhoz, hogy dr. Gurmai Zita mentelmi jogát is fel szeretnék függeszteni egy két évvel ezelőtti esemény miatt. Az MSZP Nőtagozatának elnöke akkor is mindent megtett az Iványi Gábor egyesülete által védett és segített emberek mellett, a kormány természetét mutatja, hogy emiatt akarja kikérni dr. Gurmai Zita mentelmi jogát.

„Szeretném megköszönni a Nőtagozat karitatív akcióján mindazoknak a segítségét, akik adományoztak” – zárta gondolatait az MSZP frakcióvezető-helyettese.