mszp.hu | Belföld, Gazdaság | áfa-csalás
2014. december 02. 16:13

Áfacsalási botrány: csak a Fidesz!

Az áfacsalási botrányban csak annak a Fidesznek van takargatni valója, amelynek embereit korrupciógyanú miatt kitiltották az Egyesült Államok területéről.

Az MSZP-hez soha semmilyen bűncselekményből származó pénz nem került. Aki ennek az ellenkezőjét állítja, mutasson be bizonyítékokat, vagy vállalja a büntetőjogi felelősséget a megalapozatlan rágalmazásért, amiért jogi úton fogunk elégtételt venni.

Ha az ügyészségi értesülésekkel gazdagon ellátott Magyar Nemzet megírja, hogy konkrétan mit kell vizsgálni az adott időszakban, az MSZP egy független könyvvizsgáló céggel is átvizsgáltatja a gazdálkodását, és ennek eredményét nyilvánosságra is hozza.

A korrupt Fidesz-kormány és sajtóbirodalma azért támadnak, mert sarokba szorítva érzik magukat. Érzik, hogy az elmúlt hetek országos tiltakozási hulláma és az MSZP újpesti győzelme után repedezik Orbán Viktor rendszere. A Fidesz tudja és érzi, hogy Veszprémben elveszhet a választási trükközéssel összehozott kétharmad.

A korrupt Fidesz-kormányzat évek óta akadályozza az évi ezermilliárdos áfacsalások felderítését, és az ezt kivizsgáló parlamenti bizottság létrehozását sem támogatta. Ellenben hetente hallani Giró-Szász András, Kósa Lajos, Rogán Antal, Szijjártó Péter és a többi fideszes politikus rejtélyes meggazdagodásáról. Ezzel kapcsolatos belső pártvizsgálatról azonban senki sem beszél.

MSZP