Agresszív utakon a Fidesz

Agresszió és erőszak kövezi a kormánypárti politikusok útját. Vannak, akik szavakkal, vannak, akik tettekkel bizonyítják, hogy erkölcsileg alkalmatlanok az ország tisztességes vezetésére.  

A nőkkel szembeni agressziót a Fidesz a parlament falai közé is bevitte. Emlékezhetünk Varga István megdöbbentő szavaira, aki a családon belüli erőszakot gyerekszüléssel kezelné, vagy Tasó László „kisanyámozására”, de a KDNP-s Karvalics Ottó is arról beszél, hogy a nő, csak a szülés után gondolkozzon karrierben.

Vannak, akik nem csak beszélnek. Büntetlenül úszhatja meg Balogh József, aki félholtra verte élettársát, vagy Meggyes Tamás, aki volt feleségét bántalmazta? Helye van a Parlamentben annak, aki egy vak komondorra keni saját agresszióját?

Lázár János pedig nemhogy elhatárolódna, hanem úgy véleményezte Balogh tettét, hogy a magánéletben mindenki azt csinál, amit akar.

Kérdés, hogy Orbán Viktor túl gyenge már hozzá, hogy kitegye őket pártjából, vagy nem is akar megszabadulni tőlük?

Egyre több fideszes politikus megy túl azon a határon, amit nemhogy egy országgyűlési képviselőnek, de egyetlen magyar állampolgárnak sem szabad átlépnie. Orbán pártja a kezdeti fiatal liberális demokratákból, idősödő, agresszív antidemokratává váltak.

Bármerre járnak a Fidesz agresszív politikusai, csak romokat és fájdalmat hagynak maguk mögött.

Elég volt!

Az MSZP felszólítja Balogh Józsefet, hogy azonnal mondjon le minden közéleti tisztségéről!

Kormos Kata,
szóvivő