mszp.hu | Belföld | Tapolca Ajka választás
2015. március 20. 09:55

Ajkát vegyük az ajkunkra!

A Magyar Szocialista Párt önértékeinek megfelelően következetesen valódi baloldali politikát képvisel. Politikusai mélyen hisznek abban, hogy jogbiztonság a létbiztonsággal együtt teremthető meg, s méltóságot követelünk mindenkinek.

A szegénység szétterítését a gyarapodás lehetőségével kívánjuk felváltani.

Az önkényt a helyreállított és intézményeiben erős demokráciával.

Nyugatos, nyugodt, európai Magyarországot szeretnénk teremteni a társadalommal közösen, ahol az állam nem szól bele a polgárok életébe, azonban esélyt teremt a krízisben lévő polgároknak a felemelkedéshez.

Olyan Magyarországot szeretnénk, amely vonzza és nem elüldözi az innovációt,kihasználja a negyedik ipari forradalom lehetőségeit.

Mi, szocialisták azon vagyunk, hogy újra olyan országban éljünk, ahol az önkormányzatok visszakapják a jogaikat, a pedagógusok az autonómiájukat.

A magyar társadalom fogja leváltani Orbán Viktort és a magyar társadalom többségének jóvoltából és akaratából lesz élhető élet Magyarországon.

Mivel a választók pontosan tudják, hogy ennek a változásnak a pártpolitikai térben a garanciája az MSZP szavazataikkal az elmúlt két időközi választáson megválasztották az általunk is támogatott és aktivistáink munkáival segített jelöltet.

Nem a Magyar Szocialista Párt, hanem a magyar társadalom sikere, hogy sikerült leváltani a kétharmadot.

Nem a Magyar Szocialista Párt, hanem a magyar társadalom sikere lesz az is, ha a két az európai értékeket tagadó, a gyűlöletre harcokat építő szélsőjobboldali pártot a Fideszt és a Jobbikot sikerül mind szélesebb körben elutasítani.

Szűk egy hónap múlva újra időközi választás lesz. Mi, szocialisták, egy egész életútjával, szakszervezeti munkájával az érdekvédelmet megjelenítő képviselőjelöltet indítottunk. Lehet Pad Ferenc munkáját segíteni, itt és most lehet tenni azért, hogy a szegénységet szétterítő, a jogállamot szétverő Fidesz és a Betyársereg pártja egyszerre gyengüljön, a magyar demokrácia, a nyugatos váltás esélyei erősödjenek.

Az MSZP szimpatizánsai és aktivistái most is és az eddigi választásokon is hatalmas munkát végeztek.

Az időközi választásokon munkájukat a társadalom visszaigazolta.

Tamás Gáspár Miklós szerint az esszenciálisan baloldali poltikát képviselő MSZP nem baloldali, tehetetlen, tehetségtelen vezetőkkel, s a Jobbik térnyerése arra sarkallja, hogy azt mondja a Fidesz a kisebbik rossz.

Tamás Gáspár Miklós munkássága iránti elismerésem késztet arra, hogy reagáljak és megjegyezzem: a jeles filozófus megítélésem szerint súlyosan téved, állításai megalapozatlanok és méltatlanok. Tévedésével rombol, hitet vesz el.

A magyar társadalomban megvan a képzet és akarat a demokratikus, európai Magyarország megteremtésére, a Magyar Szocialista Pártban a hit, a szervezeti erő és képesség ennek előmozdítására.

Aki ezt és nem a „kisebbik” vagy „nagyobbik” rosszat szeretné, segítheti a tapolcai, ajkai, sümegi választópolgárok tájékozódását, Pad Ferenc kampányát.