2012. május 25. 14:42

Alibi konzultáció helyett munkahelyteremtést!

Míg a kormánypártok milliárdokét konzultálnak és luxuslakásokat bérelnek maguknak, az embereknek az újabb megszorítások, az adó- és adótétel-emelések, meg az elbocsátások jutnak.

Összehasonlításképpen: a miniszterelnök által a munkahelyteremtésről szóló alibi konzultáció annyiba kerül, amennyiből meg lehetett volna spórolni a bölcsődei díjak bevezetését. A magát családbarátnak hazudó kormány a kisgyermekes szülőkre az adók mellé még kirója az akár havi több tízezer forintos bölcsődei térítési díjat is.

Az MSZP szerint a Fidesznek két év kormányzás után a munkahelyteremtésről nem konzultálni a kellene, hanem cselekednie, hiszen az ígéret egymillió új munkahelyről szólt. Viszont az a gazdaságpolitika, amelyet az állandó adóemelésekre és a kiszámíthatatlan jogi környezetre építettek, ahelyett, hogy munkahelyek létesítene, láthatóan még a meglévőket is felszámolja.

Az MSZP a munkahely-megszüntető politika és alibi konzultáció helyett felelős gazdaságpolitikára és a szocialista párt által javasolt progresszív adórendszer bevezetésére szólítja fel a Fideszt!

 
Török Zsolt,
az MSZP szóvivője