2012. április 27. 13:03

Állampolgárok, és nem alattvalók vagyunk!

Az elmúlt héten sikeres részországgyűlésre került sor Heves megyében a Magyar Szocialista Párt Országgyűlési Képviselőcsoportja valamint Országos Elnöksége részvételével, melynek keretében harminc helyszínen, több mint 1500 emberrel találkoztunk.

Május elsején folytatjuk a párbeszédet: majálisokra, kötetlen beszélgetésekre törekszünk a lakossággal Heves megye számos településén. Gyöngyösön a nyolcvanasi kispiacon , Egerben a Szépasszonyvölgyben várjuk az érdeklődőket szocialista majálissal, ám majális túránk keretében más településekre is eljutunk a munka ünnepén.
 
A választópolgárokkal közösen kívánjuk kidolgozni, a helyi, térségi és kelet-magyarországi programokat.

Az MSZP kormányra kerülve garantálja, hogy a Munka Törvénykönyvének azonnali módosításával helyreállítja a munkavállalók jogait, a valódi érdekegyeztetés intézményrendszerét és a korrekt társadalmi párbeszédet.

-    Az MSZP az állampolgárok és nem az alattvalók országát fogja építeni!

-    Minden családban legyen legalább egy kereső ember!

-    Igazságos közteherviselést akarunk!

-    Az MSZP meg fogja védeni a „köz szolgáit”, a méltatlanul megalázott köztisztviselőket, közalkalmazottakat és rendvédelmi dolgozókat.

-    Az MSZP segítő kezet nyújt minden kisemmizett munkavállalónak és munkanélkülinek, illetve szövetséget kínál minden konstruktív szakszervezet számára.

-    Újraszervezzük a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatásának és szociális ellátásának rendszerét.

Dr. Sós Tamás
országgyűlési képviselő