Belföld
2012. december 19. 16:13

Ángyán Józsefnek elgurult a gyógyszere

Ángyán József nagyon el van tévedve. A szocialista párt nem ért egyet sem a Fidesz, sem az Orbán-kormány ex-földművelésügyi államtitkárának, a Fidesz jelenlegi parlamenti képviselőjének földörvényre vonatkozó elképzeléseivel. Az MSZP földügyekben a helyben termelő gazdálkodókon kívül senki mással nem akar "lepaktálni".

Az Országgyűlés előtt fekvő javaslat alkalmatlan arra, hogy normális agrárviszonyokat teremtsen Magyarországon. Persze egy normális ország
normális kormánya nem tenne szándékosan tönkre senkit, és nem tenné értéktelenné kétmillió ember vagyonát sem csak azért, hogy a sajátjai zsebét tömje.

A szocialista párt a vidék és a munkahelyek védelme érdekében továbbra is a földtörvény elfogadásának elhalasztását, valamint azt követeli, hogy minden
természetes személy, aki ért a gazdálkodáshoz, helyben lakik, és jelenleg is földműveléssel foglalkozik, függetlenül attól, hogy ezt milyen gazdálkodási formában teszi, a jövőben vásárolhasson földet!

Kormányra kerülése esetén az MSZP rendet tesz a mezőgazdaságban és a vidékfejlesztés terén, mert a magyar mezőgazdaság és élelmiszeripar, a magyar vidék többre képes!

Gőgös Zoltán,
a Mezőgazdasági bizottság alelnöke