mszp.hu | Belföld
2021. május 06. 11:17

Aranyos Gábort indítja Nyíregyházán képviselőjelöltjeként az MSZP és a Párbeszéd

Az MSZP kezdettől fogva vallja, hogy a kormányváltás elsődleges alapfeltétele a teljes körű együttműködés. Elkötelezett hívei vagyunk szövetségesünkkel, a Párbeszéddel együtt annak, hogy minden körzetben a szerintünk legalkalmasabb jelölt legyen a Fidesz kihívója!

Meggyőződésünk, hogy Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2-es számú választókerületében ez a személy Aranyos Gábor, az MSZP Országos Választmányának elnökhelyettese, a nyíregyházi önkormányzat városstratégiai és környezetvédelmi bizottságának tagja, aki az MSZP és a Párbeszéd közös jelöltje az előválasztáson.

Aranyos Gábor nyíregyháziként pontosan tudja, hogy az ország legszegényebb megyéjében a munkanélküliség problémáját nem látványberuházásokkal lehet megoldani, hanem iparfejlesztéssel. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében is minőségi munkahelyekre, jól fizető állásokra van szükség, amihez elengedhetetlen a szakképzettek számának növelése, amit a térség egy jobb oktatási stratégiával biztosítani is tudna.

Aranyos Gábor hisz abban, hogy kőkemény munkával és összefogással legyőzhető a szegénység és a reménytelenség a megyében. Éppen ezért a hozzáállásért gondolja úgy az MSZP és a Párbeszéd, hogy az előválasztást követően 2022-ben ő a legalkalmasabb arra, hogy legyőzze a Fideszt. Szakértelmére szükség van mind a kampányban, mind az új Országgyűlésben.

A Fidesz zsarnoki rendszere legyőzhető, 2022-ben az önkényuralom felszámolásán túl pedig közösen létrehozunk egy demokratikus, szociális, környezettudatos, és összetartó Magyarországot.

MSZP

A hivatalos képet IDE kattintva találják.