mszp.hu | Belföld | közlemény
2017. október 16. 15:57

Az a Fidesz vádaskodik, amelynek az emberei tízezreket hagytak cserben

Az a Fidesz vádaskodik, amely cserbenhagyott 21 ezer Quaestor-károsultat, nem kártalanította a Buda-cash károsultjait sem, a devizahitelesek kárára nyerészkedett, viszont 260 milliárd forintot szórt el értelmetlenül a Magyar Nemzeti Bank alapítványain keresztül.
Az a Fidesz vádaskodik, amely felvett 1,3 milliárdot egy foglalkoztatási programra, de 2860 embert nem fizetett ki, és azóta sem rendezte az ESZOSZ cserbenhagyott munkavállalóinak ügyét. 
 
Az a Fidesz kreál koncepciós ügyet, amely valódi bűnszövetkezetként működik: a kenőpénzt követelő Mengyi „Voldemort” Roland, a vagyonnyilatkozatában valótlan adatokat feltüntető Rogán Antal, a pályázati milliárdokat lenyúló Farkas Flórián vagy a vagyonnyilatkozatát meghamisító Simonka György mind a Fidesz embere. 
 
A Fidesz-kormány célja, hogy koncepciós eljárást folytasson le egy olyan ügyvéd ellen, aki korábban több tucat pert nyert Orbán Viktor haverjaival szemben. Ezekben a perekben rendre fény derült a fideszes gazdasági maffia működésére. Ez az oka a Czeglédy Csaba ellen indított koncepciós ügyészségi eljárásnak.
 
MSZP