mszp.hu
2017. március 01. 13:48

Az az Orbán Viktor beszél etnikai homogenitásról, aki pénzért eladja Magyarország biztonságát

Az az Orbán Viktor beszél etnikai homogenitásról, aki pénzért eladja Magyarország biztonságát
Az az Orbán Viktor beszél az etnikai sokszínűség kirekesztéséről, aki a moszkvai vízumgyárral, ukránoknak adott magyar állampolgársággal és a letelepedési kötvényeket áruló fideszes offshore cégekkel több tízezer külföldit – köztük több bűnözőt – szabadított rá Magyarországra és az Európai Unióra, és ezzel százmilliárdos hasznot söpört be. Orbán Viktor számolgatja az eldugott milliárdjait és közben pofátlanul hazudik!

Orbán ne süketeljen kirekesztésről, amikor pénzért adja el hazánk biztonságát, pénzért árulja az Európai Uniós jogokat!

Orbán Viktor és kormánya inkább azzal a hiányzó 140 milliárd forinttal számoljon el, amely hiányzik a letelepedési kötvények bevételéből!

Orbán Viktor és kormánya arra adjon választ, hogy ki az az 1671 külföldi személy, aki úgy kaphatott letelepedési engedélyt a Fidesz-kormánytól, hogy valójában nem vásárolt állampapírt! Kiket szabadított rá minden kontroll nélkül a magyar emberekre a saját zsebre mutyizó Fidesz-kormány?!

Az MSZP számára a magyar emberek biztonsága a legfontosabb. Ezért adtunk be már tavaly törvényjavaslatot arról, hogy a letelepedési kötvényeket forgalmazó cégeket az adóhatóság közreműködésével azonnal és nyilvánosan el kell számoltatni, a pofátlanul magas haszonra pedig 75 százalékos különadót kell kivetni!

MSZP