mszp.hu | Belföld
2017. október 06. 10:42

Az Echo TV-n keresztül ad gyilkolási engedélyt saját híveinek a Fidesz?

Az Echo TV-n keresztül ad gyilkolási engedélyt saját híveinek a Fidesz?
Felszólítjuk Orbán Viktort és a Fideszt, valljanak színt: egyetértenek-e azzal, hogy „háború van” és „likvidálni” kell a menekülteket segítő civil szervezetek tagjait – úgy, ahogy azt a Fidesz politikáját támogató Földi László egykori hírszerző mondta az Echo Tévé egyik műsorában?
Ha Orbán Viktor és a Fidesz nem határolódik el ettől a kijelentéstől, azzal gyilkolási engedélyt adnak a saját híveiknek. Azt üzenik nekik Mészáros Lőrinc vállalhatatlan hazugsággyárából, hogy jogukban áll bárki életét kioltani, akinek véleménye nem egyezik a kormány bevándorlási politikájával.
 
Ezt akarják Orbánék? Aki egy pohár vizet ad egy menekültnek, vagy egyszerűen csak embernek tekinti a háború elől menekülő családokat, az szabad préda és bármelyik hívük „kiiktathatja” a büntetés veszélye nélkül?
 
Orbán Viktor az őcsényi lincshangulat kapcsán már kimondta: „Nagyon helyes, hogy határozottan, hangosan és érthetően fejezték ki a véleményüket.”
 
Ha Orbán Viktor Földi Lászlóval is egyetért, azzal a Fidesz „gyilkolási engedélyt” ad a híveinek. Ez életveszélyt, káoszt és önbíráskodást jelent minden magyar állampolgár számára!
 
MSZP