mszp.hu | Belföld
2020. július 06. 14:03

Az egész ország támogatná, hogy a miniszterelnök veje már ne nyerjen több közpénzt

Az egész ország támogatná, hogy a miniszterelnök veje már ne nyerjen több közpénzt
A miniszterelnök veje úgy fogalmazott egy interjúban, hogy nem szeretne egy olyan cégben tulajdonos lenni, amely közpénzeket nyer el.

Nagy megkönnyebbülés lenne az egész országnak, ha valóban tartaná magát ehhez, ugyanis a korábbi „üzleti tevékenysége” már 13 milliárd forintba fájt az adófizetőknek.
 
Azonban teljesen világos, hogy ez nem így lesz, hiszen az Orbán-család tagjaként ő is haszonélvezője annak a több száz milliárdos támogatásnak, amit a turizmus támogatásának ürügyén szór szét a kormány a hozzá közel álló üzletembereknek.
 
A kormánynak nem a milliárdos oligarchákat és a fideszes családtagokat kellene még gazdagabbá tennie, hanem a nehéz helyzetbe került embereknek kellene valódi segítséget nyújtania.
 
Erre azonban nem hajlandó a Fidesz, annak ellenére sem, hogy több százezer ember veszítette el munkáját és mellettük több százezer ember jövedelme csökkent. Cserben hagyják az embereket, ezt bizonyítja az elfogadott költségvetés is.
 
Az MSZP szerint a válság közepén a felelőtlen pénzszórás helyett minden pénzt a munkahelyek védelmére, az állás és jövedelem nélkül maradt tömegek megsegítésére, a nyugdíjasok és a családok megélhetésének biztosítására kell fordítani!
 
Több pénzt a dolgozóknak, a családoknak, az időseknek és semmit az oligarcháknak!
 
MSZP