mszp.hu | Belföld
2021. szeptember 03. 17:15

Az MSZP-Párbeszéd szövetség minden jelöltje összegyűjtötte az előválasztási induláshoz szükséges ajánlásokat

Az MSZP-Párbeszéd szövetség valamennyi jelöltje összegyűjtötte az előválasztási induláshoz szükséges ajánlásokat, sőt miniszterelnök-jelöltünkkel, Karácsony Gergellyel együtt mindenki magasan a kitűzött cél fölött teljesített! Hálásak vagyunk az MSZP és a Párbeszéd tagjainak, aktivistáinak, szimpatizánsainak az eddig végzett áldozatos munkájukért.

Köszönjük minden ajánló választópolgárnak, hogy az MSZP-Párbeszéd szövetség jelöltjeit támogatják, amellyel hozzájárulnak ahhoz, hogy 2022-ben Magyarországon ne csak kormányváltás, hanem korszakváltás is legyen. A célunk egy olyan igazságos, szolidáris, demokratikus, jogállami, esélyteremtő és zöld Magyarország felépítése, amelynek valamennyi polgára lehetőséget kap a boldogulásra.

Közös sorsunkról, valamennyi magyar előrejutásáról van szó, ezért az ajánlások gyűjtését a szeptember 6-ai határidő lejártáig folytatjuk, hogy minél több, az ország sorsát jobbítani kívánó választópolgárral beszélhessünk a kistelepüléseken és a nagyvárosokban egyaránt. Velük együtt készek vagyunk arra, hogy sikerrel szerepeljünk a történelmi, szeptember 18. és 26. között rendezendő előválasztáson!

MSZP

Párbeszéd