mszp.hu | Belföld
2022. szeptember 12. 19:13

Az MSZP, az igazi baloldal pártja

Az MSZP, az igazi baloldal pártja
Az MSZP, az igazi baloldal pártja a magyar családok megélhetési gondjaival, azok megoldásával foglalkozik és a rezsiSTOP csomagját ismerteti meg országszerte mindenkivel. Ebben vállal szerepet a szocialisták "lelkiismeretének" is hívott Baloldali Tömörülés Platform, amely a felmenő rendszerű tisztújítás során maga is vezetőséget választott.

Az elnök: Hegyi Gyula, újságíró, politikus lett, míg az ügyvezető alelnök Török Zsolt, aki Nyári János több évtizedes tevékenysége után veszi át a stafétát.

Alelnökök: Kutassy György civil, non-profit és sportszakember, illetve Rabi Béla a zöld ügyek elkötelezett harcosa, mérnök.

Elnökségi tagok: Molnár Katalin (nyugdíjas, korábban szociális szféra, Hubai László (történész, tudományos kutató, tanár), Harangozó Gábor (agrármérnök, a Szociális Demokráciáért Intézet programigazgatója), Lovasi Gábor (Roma kulturális programokért felelős vezető), Molnár Zoltán (kémikus, gyógyszeripari minőségellenőr), Takács István (villamosmérnök, korábban újságíró), Veres András (nyugdíjas).

Az MSZP legnépszerűbb platformja a továbbiakban is szeretné segíteni a baloldali fiatalok képzését: diáksport és diákművelődési táborozásokat, az idén nyáron indult Szociáldemokrata Ifjúsági Akadémia (SZ!A) munkáját, és a nehéz helyzetbe került magyar családok támogatását.


Kapcsolódó galéria: Baloldali Tömörülés Platform tisztújítás

A további képek megtekintéséhez kattintson ide »

Kapcsolódó párttagok