mszp.hu | Belföld
2023. április 18. 13:33

Az MSZP Baján Nyirati Klárát támogatja polgármesterjelöltként

Az MSZP Baján Nyirati Klárát támogatja polgármesterjelöltként
Baja jelenlegi polgármestere, ha munkáját folytathatja, elhozhatja azt a fordulatot Baján, mellyel a város is hozzájárulhat az igazságos, emberközpontú és zöld Magyarország felépítéséhez.

Az MSZP már hónapokkal ezelőtt megkezdte a felkészülést a 2024-es önkormányzati és európai parlamenti választásokra. Folyamatosan jelentjük be a párt jelöltjeit, valamint azon jelölteket, akiket az MSZP támogat. El kell kerülni a Fidesz csapdáját, időben fel kell készülni a választásokra.

Célunk, hogy az eddigi önkormányzati helyeinket megtartsuk, illetve még többet szerezzünk a 2024-es választásokon. Az MSZP azon az állásponton van, hogy csak összefogással lehet legyőzni a NER-rendszerét. Azokat a jelölteket kell támogatunk, akiket a legalkalmasabbnak tartunk arra, hogy győzelmet arassanak a Fidesz jelöltjeivel szemben. Az MSZP azokat a hivatalban lévő ellenzéki politikusokat szeretné győzelemhez segíteni, akik a választási ígéretükhöz híven, tisztességgel és felelősséggel végzik a munkájukat, akik már bizonyítottak a helyi közösségük felé.

Ezért támogatjuk Nyirati Klára jelöltségét, aki 2019 óta Baja polgármestere. Nyirati Klára méltó arra, hogy ismét elnyerje a választók bizalmát, hiszen számtalan figyelemreméltó eredményt ért el az eddigi hivatali ideje alatt.

Ezért arra kérjük a bajai lakosokat, hogy szavazatukkal támogassák Nyirati Klára újraválasztását!

Kunhalmi Ágnes és Komjáthi Imre, a Magyar Szocialista Párt társelnökei