mszp.hu | választás 2018
2017. augusztus 31. 16:53

Az MSZP Baloldali Tömörülés Platformja kiáll Botka programja mellett

Az MSZP Baloldali Tömörülés Platformja kiáll Botka programja mellett
A 2018-as választások eredménye sorsdöntő lesz a magyar társadalom számára. Ez az utolsó alkalom, amikor demokratikus eszközökkel megállítható a Fidesz önkényuralmi rendszere, a kormány által szervezett rablás és korrupció, az oktatás és az egészségügy szétverése, a nyomor és a jogfosztottság.
A Baloldali Tömörülés Platform ezért teljes meggyőződéssel támogatja Botka László miniszterelnök-jelöltségét és programját. Azonosulunk a Szegeden meghirdetett tíz ponttal, egyetértünk a magyar oktatás megmentésére vonatkozó tervekkel.
 
Az MSZP minden tagjának, a kormányváltást akaróknak is meg kell értenie, hogy a választásokig hátralevő nyolc hónapban csak az erős, egységes,   egyirányú cselekvésnek van helye.
 
Üdvözöljük, hogy a Botka-programot máris támogatásáról biztosították olyan pártok, szervezetek és személyek, akik hozzánk hasonlóan küzdenek a demokrácia helyreállításáért. Hisszük, hogy a velük együtt formálódó, patrióta, demokrata értékközösség együtt képes lesz legyőzni a fideszes önkényt 2018-ban!
 
Baloldali Tömörülés Platform