Az MSZP fellép a tömeges vidéki elbocsátások ellen!

Az MSZP minden lehetséges hazai és nemzetközi fórumon fellép a falusi munkavállalók tömeges elbocsátását előidéző kormányzati támogatás-megvonással szemben! Ugyanakkor szégyenletesnek tartjuk Font Sándor magyarázkodását, amikor azt próbálja elhitetni, hogy nem lesznek elbocsátások a mezőgazdaságban a tervezett kormányzati intézkedés miatt.

Ha Font Sándor egy percet is dolgozott volna az agrárágazatban, nem állítana olyan képtelenséget, hogy az elvonás munkahelyeket teremt! Ha értene ahhoz, amiről nyilatkozik, tudhatná, hogy ezzel az intézkedéssel a kormány és a mezőgazdasági bizottság többsége a konkurens országok termelőit segíti a magyar termelőkkel szemben, s emiatt vidéki emberek tízezrei fogják elveszíteni a munkájukat. Ez felér egy nemzetárulással! Gyalázatosnak tartjuk, hogy Font Sándor a mezőgazdasági bizottsági elnökeként ezt nem csak szó nélkül tűri, hanem még hazugsággal próbálja leplezni a tényeket.

A MSZP baloldali néppártként ebben az ügyben is a kisemberek a munkavállalók pártján áll. Támogatjuk az érintettek tiltakozását, és mindent megteszünk, hogy megvédjük a vidéki emberek munkahelyeit!

Gőgös Zoltán
elnökhelyettes