Belföld | közlemény Pécs közbiztonság
2014. január 06. 11:41

Az MSZP hadat üzen a bűnözésnek!

Pécs újra brutális bűncselekményektől hangos. Válsághelyzet alakult ki a városban. Gyilkosság, rablássorozat, késelés, újabb nemi erőszak. A közbiztonságért felelős szervek, szervezetek tehetetlenül nézik, hogy a pécsieket megtámadják, kirabolják. Lassan egy éve a városvezetés létrehozott egy bizottságot, amely egyszer ülésezett több mint fél éve, de semmilyen intézkedést, határozatot nem hozott, akciót nem indított. Az illetékesek homokba dugják a fejüket és mindenféle statisztikára hivatkoznak, amellyel azt akarják elhitetni, hogy Pécs biztonságos város. A valóság pedig az, hogy a pécsi családok félelemben élnek.

Eddig és ne tovább!

Azonnali intézkedésekre van szükség!

Kezdeményezem, hogy ma, 2014. január 6-án hétfőn, délután 15:00 órakor, a városházán a 126-os teremben a rendőrség, a közterület-felügyelet, a városvezetés és az összes önkormányzati képviselettel rendelkező párt egy-egy képviselője tartson megbeszélést a válsághelyzet megoldása érdekében!

Az MSZP hadat üzen a bűnözésnek és mindazoknak, akik hosszú ideje tétlenül nézik, ahogy Pécs egyre mélyebbre süllyed a mocsokba!

Dr. Tóth Bertalan
frakcióvezető, MSZP