mszp.hu | Belföld | nemzeti konzultáció
2017. szeptember 29. 13:46

Az MSZP hulladékként gyűjti a konzultációs papírokat és az érte kapott pénzt jótékony célra fordítja

Az MSZP hulladékként gyűjti a konzultációs papírokat és az érte kapott pénzt jótékony célra fordítja
A budapesti MSZP arra kér mindenkit, hogy hozzák el nekünk a nemzeti konzultáció borítékjait, szórólapjait. A társadalomra veszélyes papírhulladékot pártirodáinkon és utcai aláírásgyűjtő standjainkon egyaránt leadhatják, mi ezt továbbítjuk a hulladékfeldolgozónak, az ebből származó összeget pedig jótékony célokra fordítjuk.
Ennyit ér a Fidesz kísérlete, hogy a magyar embereket félrevezesse, ráadásul a saját pénzükből. A „konzultáció” csupán egy újabb adatfrissítő kampány, amit azért folytatnak, mert közeleg a választás, és Orbánék tudják: a többség nem szavaz majd rájuk 2018. áprilisában, így elemi érdekük, hogy a meglévő tábort egyben tartsák. Ezért folytatnak a magyar adóforintokból kormányzati akciónak álcázott gyűlöletkeltést és adatgyűjtést. Holott ezt a pénzt másra kellene fordítani: az elesettekre, az új esélyre szorulókra, a kórházakra, iskolákra, magasabb fizetésekre és nyugdíjakra.
 
Nehéz arra szavakat találni, hogy 2017. szeptemberében Magyarország több mint hét év Fidesz-kormányzás után ott tart, hogy két nagy fővárosi kórházban nincs fűtés. Nem röhejes és károkozó „konzultációra”, hanem erre kellene költeni a pénzt. Ha a Fidesz-kormány nem tudja, mire valók az adóforintok, tegyük meg mi magunk, amit kell!
 
MSZP
Őrsi Gergely, az MSZP fővárosi alelnöke

Kapcsolódó párttagok