Az MSZP III. kerületi szervezete támogatja a Szent Margit kórház fejlesztéséért indult civil aláírásgyűjtést!

Az MSZP III. kerületi szervezete támogatja a Szent Margit kórház fejlesztéséért indult civil aláírásgyűjtést!
Budapest III. kerületében a Szent Margit kórház hagyományosan kiemelt szerepet kap Óbuda-Békásmegyer, az Észak-Budai agglomeráció, valamint a pilisi térség fekvőbeteg, és szakorvosi ellátásában. Ezért a kórház fenntartása, fejlesztése több százezer embert érint.

Az elmúlt néhány évben ugyan történtek fejlesztések és eszközbeszerzések, azonban további modernizáció szükséges az ellátás minőségének, körülményeinek javításához.
 
Az MSZP Óbuda-Békásmegyeri szervezete elkötelezett a III. kerület, és az agglomeráció egészségügyi ellátásának javításában, mind az eszközpark, mind az infrastruktúra, mind a szolgáltatások színvonalának fejlesztésében, bővítésében.
 
Kiemelt ügyként tekintünk a gyermekek gyógyulását elősegítő intézkedésekre is, fontosnak tartjuk, hogy a III. kerületben ismét legyen állandó éjszakai gyermekorvosi ügyelet, a hét minden napján! Fontosnak tartjuk továbbá azt is, hogy a hétvégi kibővített nappali gyermekellátás 3 órás rendelését felváltsa egy éjjel-nappali (24 órás) ügyeleti rend!
 
Saját erőfeszítéseink mellett természetesen támogatunk minden olyan kezdeményezést, amely a III. kerület egészségügyi ellátása javításával kapcsolatos, éppen ezért ahogy minden, a helyi ügyekért felelősséget érző polgár – mi is minden eszközzel támogatjuk az Óbudai Baráti Kör Egyesület aláírásgyűjtését a Szent Margit Kórház fejlesztéséért.
 
A támogató íveket az MSZP III. kerületi irodáján (1036 Budapest, Mókus utca 1-3.), nyitvatartási időben lehet aláírni, az alábbiak szerint:
 
Hétfő - Csütörtök 9:00 - 17:00
Péntek 9:00 - 13:00

 
Kérjük, hogy, amennyiben egyetért a fenti célokkal, aláírásával támogassa Ön is a Szent Margit Kórház fejlesztését támogató kezdeményezést!
 
MSZP Óbuda-Békásmegyeri Szervezete