Belföld | ételosztás Kecskemét
2014. január 12. 09:37

Az MSZP Kecskeméti szervezetének ételosztása Szanyi Tiborral

Felajánlásokból és saját forrásából finanszírozza immáron harmadik éve a Magyar Szocialista Párt Kecskeméti Szervezete a téli melegételosztásokat. Ezen a hétvégén két helyszínen is jelen voltak, s Szanyi Tibor országgyűlési képviselő is segítette munkájukat.


A Széchenyivárosi kispiacon és a Műkertvárosban, a Gizella téren is melegételt, valamint használt ruhákat osztottak a kecskeméti szocialisták.


Az akció az országos média munkatársainak figyelmét is felhívta. Király József és Laskovics Diána, az MSZP országgyűlési képviselőjelöltjei kérdésükre elmondták, hogy már három éve tart ez a téli akció Kecskeméten, s a jövőben is folytatni szeretnék ezt a karitatív tevékenységüket. Hozzátették, hogy másokkal ellentétben az MSZP ezeket az ebédeket felajánlásokból és saját erőből finanszírozza.


Szanyi Tibor - aki már a korábbi években is besegített a kecskemétieknek - kiemelte, hogy nagyon fontos, hogy az MSZP élére álljon az ehhez hasonló programoknak, hiszen egy baloldali pártnak mindig szociálisan érzékenynek kell maradnia.


További melegétel-osztási időpontok:

Január 18., szombat 11:30 (Széchenyivárosi kispiac, Rávágy tér)
Január 26., vasárnap 11:30 (Széchenyivárosi kispiac)
Február 1., szombat 11:30 (Széchenyivárosi kispiac, Gizella tér)
Február 8., szombat 11:30 (Széchenyivárosi kispiac)
Február 15., szombat 11:30 (Széchenyivárosi kispiac)
Február 22., szombat 11:30 (Széchenyivárosi kispiac)