mszp.hu | Belföld | Cserdi erőszak
2017. október 20. 11:37

Az MSZP kiáll Cserdi polgármestere mellett: meg kell állítanunk a fideszes erőszakot!

Az MSZP kiáll Cserdi polgármestere mellett: meg kell állítanunk a fideszes erőszakot!
A Fidesz gyűlölettel veti be Magyarországot és erőszakot arat: ma már ott tartunk, hogy a felhergelt emberek az ellen fordulnak, aki elesett gyerekeknek akar segíteni. Cserdi polgármestere, Bogdán László ember maradt a Fidesz borzalmas világában, amikor felajánlotta, hogy a háború elől menekülő családok – akiket az állam ellenőrzött és befogadott – Cserdiben nyaraljanak. A segítségért cserébe fenyegetést és megalázást kapott.
Az MSZP úgy gondolja, hogy aki emberként segítő jobbot nyújt a rászorulóknak, az nem verést és leköpést érdemel, hanem tiszteletet. Kiállunk Bogdán László mellett és elítéljük az erőszakot!
 
Az országot szétfeszíti a gyűlölet, amit a Fidesz gerjeszt. Orbán kimondta, hogy támogatja és megérti az erőszakot. A kormány minden évben meghirdeti, ki az aktuális ellenség. Csak idén, fél év alatt 40 milliárdot költött a Fidesz erre. Orbán és pártja csaknem nyolc éve éve háborúzik, miközben az ország valódi problémáival nem foglalkoznak.
 
Nem engedhetjük, hogy a kormányzás helyét átvegye a gyűlölködés! Aki eddig ezzel próbálkozott, mind elbukott – és sokszor a saját népét is katasztrófába vitte!
 
2018-ban nemet mondhatunk a fideszes gyűlölködésre. Megállíthatjuk a terjedő erőszakot – ehhez csak Orbánt és a Fideszt kell leváltanunk. Aki nem akar állandó rettegésben élni, aki békét szeretne a gyerekének, jövő tavasszal a kormányváltásra szavaz.
 
MSZP