2011. december 07. 13:01

Az MSZP kiáll volt miniszterelnökei és pénzügyminiszterei mellett

Orbán Viktor és emberei nem bírnak magukkal, nem tettek le arról a szándékukról, hogy politikai ellenfelüket, az MSZP-t minden eszközzel kiiktassák a hazai közéletből.

Legújabban - egy parlamenti albizottság határozata alapján - büntető ügyet kívánnak kreálni a 2002 és 2010 közötti államadósság növekedéséért az akkori kormányok ellen. A módszer jól ismert: hazudj minél nagyobbat, vádaskodj gátlástalanul, kiáltsd ki bűnözőnek ellenfeledet!

A nyilvánvaló szándék, hogy a kormány tragikus gazdaságpolitikájáró eltereljék a figyelmet, ezúttal sem fog sikerülni. Mutogathatnak magukon kívül mindenre és mindenkire, ma már mindenki számára világos: súlyos gazdasági, szociális bajainkat kizárólag két ember hülyeségének, Orbán Viktor miniszterelnöknek és gazdasági miniszterének, Matolcsy Györgynek köszönheti az ország. Orbánék alaposan elszámítják magukat, ha azt hiszik, az emberek nem tudnak számolni. Ha azt hiszik, hogy szánalmas politikai akcióikkal feledtethetik a megnövekedett adókat, az emelkedő benzinárakat, a napról napra nehezebbé váló megélhetést. Szégyen, hogy azok fenyegetőznek, akik az országot nap mint nap lenullázzák, gátlástalanul herdálják a közpénzeket, miközben emberek millióit teszik kiszolgáltatottá.

Orbánék ismét tanújelét adták, hogy nemcsak alkalmatlanok, de méltatlanok is az ország vezetésére. Az MSZP kiáll volt miniszterelnökei és pénzügyminiszterei mellett és visszautasít minden alaptalan vádaskodást.

Mesterházy Attila,
pártelnök-frakcióvezető