2012. szeptember 05. 16:59

Az MSZP magára vállalja a sárvári akciót

A Fidesz-KDNP kihelyezett frakcióülésének helyszínén hagyott plakátplatós jármű nem a véletlen, az egyszerű állampolgári feledékenység műve. A ”SIMICSKA LAJOS ÜDVÖZLI RÉSZVÉNYESEIT ÉS ALATTVALÓIT!” feliratú tehergépkocsit az MSZP Vas megyei szervezete ”felejtette” a sárvári  Park Inn Hotel bejárata előtt.

fotó: nyugat.huFotó: nyugat.hu

A kormánypárti képviselőknek szóló, gondolatébresztőnek szánt figyelemfelhívó akciót azért hajtottuk végre, hogy ráirányítsuk a figyelmet arra, hogy a Vas megye és a nyugat-dunántúli régió legnagyobb beruházásának számító a vát-porpáci repülőtér megépítését pusztán a Simicska-Nyerges páros gazdasági ellenérdekeltsége miatt ejtette a kormány.

Úgy gondoljuk, ideje a józan eszükből valamennyit még őrző kormánypárti képviselőknek tisztán látniuk: az általuk támogatott kormány, Orbán Viktorral az élen csupán asszisztál a fideszes oligarchák által folytatott közvagyonlenyúláshoz, állami szintű közgépesítéshez.

Az MSZP Vas megyei szervezetének mai akciója a régióban élők érdekeit szem előtt tartva, a Fidesz Zrt. országos önkénye ellen irányult.

Nemény András,
az MSZP Vas megyei elnöke,
országgyűlési képviselő