Az MSZP nem engedi, hogy az NVI elcsalja csaknem negyedmillió ember akaratát!

Az MSZP nem engedi, hogy az NVI elcsalja csaknem negyedmillió ember akaratát!
Az MSZP mindent megtesz azért, hogy a Fidesz irányítása alatt álló Nemzeti Választási Iroda ne csalhassa el csaknem negyedmillió ember akaratát, és megtartható legyen a földrablások ellen kezdeményezett Fidesz-ellenes népszavazás!

A Fidesz és Orbán Viktor rettegnek minden olyan népszavazástól, amit nem tudnak manipulálni. Ezért utasították az NVI-t, hogy minősítsenek érvénytelenné annyi szavazatot, amennyit csak kell.
 
Ez az NVI akkor sem látott semmilyen jogsértést, amikor kopasz verőemberek akadályozták az MSZP-s Nyakó Istvánt, hogy leadhassa népszavazási kezdeményezését a vasárnapi boltzár ellen.
 
Ez az NVI napokig megtagadta, hogy kiadja azt a belső dokumentumot, amely utasításokat tartalmazott arról, hogy mi alapján tekintik az aláírásokat érvényesnek illetve érvénytelennek – majd egy egészen más iratot tettek közzé.
 
Ez az NVI arányaiban annyi aláírást minősített „érvénytelennek”, amennyit korábban soha egyetlen népszavazási kezdeményezés esetében sem.
 
S mindeközben ennek az NVI-nek az elnöke, Pálffy Ilona a Fidesz kvóta-népszavazása mellett kampányol.
 
Teljesen nyilvánvaló, hogy az NVI a Fidesz utasítására próbálja érvénytelenné nyilvánítani a földrablások miatt indított Fidesz-ellenes népszavazást támogató aláírások tízezreit. Ám sem az NVI pártkatonái, sem a Fidesz nem hazudhatja semmisnek csaknem negyedmillió ember akaratát!
 
MSZP
 
Bővebb információ: Gőgös Zoltán, az MSZP elnökhelyettese