mszp.hu | Belföld | Egészségügy
2021. július 29. 09:23

Az MSZP oltásra ösztönöz! Müller Cecília ne csak siránkozzon a várható negyedik hullám miatt, a Fidesz-kormány felelőssége a védekezés!

Az MSZP oltásra ösztönöz! Müller Cecília ne csak siránkozzon a várható negyedik hullám miatt, a Fidesz-kormány felelőssége a védekezés!
Müller Cecília elismerte, hogy ősszel megérkezhet a koronavírus negyedik hulláma. Az országos tiszti főorvos szerint a fertőzöttek száma hétről-hétre 20 százalékot emelkedik, de arról már egy szót sem szólt, hogy mit kívánnak tenni ennek megakadályozására.

A Fidesz-kormány tavaly nyaralt ahelyett, hogy felkészült volna a második és harmadik hullámra. Ez ahhoz a tragédiához vezetett, hogy a lakosság arányát tekintve Magyarországon haltak meg a legtöbben, és több mint 30 ezer honfitársunkat elveszítettük.

Látható, hogy a Fidesz ismét nem csinál semmit és azt tervezi, hogy a felelősséget áthárítja azokra, akik nem oltották be magukat.

Az MSZP mindenkit arra kér, hogy ha teheti, oltassa be magát! A Fidesz-kormány pedig ne másokra mutogasson, Müller Cecília ne csak siránkozzon, hanem álljanak elő azokkal az intézkedésekkel, amelyek megakadályozzák a negyedik hullám tragédiáit!

A Fidesz-kormánynak minden eszköze és lehetősége megvan, hogy megvédje a magyar embereket! Orbán Viktor és az emberei ne nyaraljanak, hanem végezzék a dolgukat, mert minden felelősség az övék!

MSZP

Bővebb információ: Bangóné Borbély Ildikó országgyűlési képviselő