mszp.hu | Belföld | Önkormányzat
2023. február 02. 13:13

Az MSZP Péterffy Attilát, Pécs jelenlegi polgármesterét támogatja a 2024-es önkormányzati választásokon

Az MSZP Péterffy Attilát, Pécs jelenlegi polgármesterét támogatja a 2024-es önkormányzati választásokon
Az MSZP Pécsen a jelenlegi polgármestert, Péterffy Attilát támogatja, aki az elmúlt években számos módon bizonyította, hogy nehezített helyzetben is kiáll a pécsiekért.

Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke, Kaposi Levente, az MSZP Pécsi Szervezetének elnöke, és Csaba István, az MSZP Baranya Megyei Szervezetének elnöke, a párt Országos Elnökségének tagja bejelentették, hogy a 2024-es önkormányzati választásokon, az MSZP Péterffy Attilát, a város jelenlegi polgármesterét támogatja. 

Az elmúlt időszakban az MSZP azt tapasztalta, hogy Pécs város vezetése és polgármestere mindent megtett annak érdekében, hogy a sanyarú kormányzati körülmények mellett a pécsi lakosság ne érezze magát elhagyatottnak. A törődés, a szociális biztonság jellemzi elsősorban a városvezetést - mondta Kunhalmi Ágnes a csütörtöki online sajtótájékoztatón.

Az MSZP szerint nem kevesebb, hanem több önkormányzatiságra lenne szükség Magyarországon, a kormánynak nem elvonni kellene forrásokat az önkormányzatoktól, hanem pénzekkel kellene támogatni azokat, hiszen a városvezetők, a polgármesterek, az önkormányzati képviselők testközelből értesülnek a helyiek problémáiról. 

"2019-ben Pécsett egy nagyon széles politikai koalíció kapott bizalmat a pécsi választoktól. Pécsen egy morális és egy gazdasági csődből kellett, hogy kivezessük a várost. Nagyon bízom abban, hogy a pécsiek látják a közös eredményeinket. Ez az eredmény arra bíztat minket, hogy 2024-ben közösen, ismét egy megmérettetésre vállalkozzunk, amiben nagyon fontos a Magyar Szocialista Párt támogatása" - mondta Péterffy Attila, Pécs polgármestere.

Az MSZP továbbra is a bizalmát helyezi Péterffy Attilába, őt támogatjuk a 2024-es önkormányzati választásokon. Arra kérjük a pécsi szavazókat, hogy támogassák Péterffy Attilát, hogy folytathassa munkáját! Ne hagyjuk, hogy a Fidesz átvegye a város vezetését!