Az MSZP országszerte kitelepüléseken mutatja be kormányváltó programját

Az MSZP országszerte kitelepüléseken mutatja be kormányváltó programját
2017. március 25-én, szombaton az MSZP mind a 106 választókerületben megkezdi Botka László miniszterelnök-jelölt programjának bemutatását. A kitelepülések célja, hogy bemutassuk, hogyan váltható le az Orbán-kormány. Az emberek számára világossá kell tenni, hogy a változás csak a Botka László vezetésével valósítható meg.
Botka László azoknak kínál új esélyt, akik úgy érzik, hogy a Fidesz elárulta az országot. Az MSZP egy új, hiteles, baloldali programot ajánl a választóknak, amely alkalmas arra, hogy leváltsa az Orbán-rendszert.
 
Az MSZP azért dolgozik, hogy minden nélkülözőnek esélye legyen egy jobb életre. Botka László vezetésével megkezdődik egy új, igazságosabb, élhetőbb Magyarország építése. Egy olyan országé, ahonnan a fiatalok nem kivándorolnak, hanem visszatérnek.
 
Az MSZP utcafórumain bemutatja, hogy szükség van a változásra. Botka László azért dolgozik, hogy megteremtse a kormányváltás lehetőségét és minél több emberhez eljuttassa az üzenetét: Tegyünk igazságot! Fizessenek a gazdagok!